Світ
10 січня 2016
Данія бореться з низькою народжуваністю у дивний спосіб
Літнім жінкам, які мріють про онуків, пропонують купити своїм дорослим дітям поїздку на курорт.
news-image

У Данії - найнижчий рівень народжуваності серед скандинавських країн, і одна з туристичних компаній країни вирішила допомогти у вирішенні цієї проблеми вельми незвичайним способом, повідомляє «Є!».

Як пише The Independent, компанія Spies запустила спеціальну програму під слоганом «Зроби це для мами. Зроби це для Данії », яка пропонує немолодим жінкам, які мріють про онуків, придбати своїй дорослій доньці чи сину путівку в теплі країни.
 
Ідея програми полягає в тому, що сонце, море, фрукти і інші радощі відпочинку на тропічному курорті посилять сексуальний потяг і підвищать фертильність молодих жінок, які через дев'ять місяців обов'язково подарують бабусі довгоочікуваного онука чи онучку. Крім того, святкова, розслаблена атмосфера відпочинку, спільні заняття спортом і розваги підвищують шанси на те, що юнак чи дівчина нарешті зустрінуть свою «половинку», вважають у компанії, маючи на увазі статистичні дані, згідно з якими данці на 50% частіше займаються сексом, перебуваючи за кордоном, ніж удома.

Для того щоб ще більше зацікавити потенційних бабусь, компанія пропонує знижку в тисячу данських крон на кожну заброньовану для дітей поїздку. А перші сто молодих пар, котрі «розкрутять» своїх батьків на оплату канікул, отримають від компанії спецнабір, що сприяє тому, щоб поїздка не пройшла дарма - пляшку шампанського, масажне масло і протеїнові батончики.

У Spies сподіваються, що їхній проект принесе користь всій нації, адже Данія знаходиться в самому низу рейтингу народжуваності серед всіх скандинавських країн - щорічно на кожну тисячу жителів там з'являється на світ всього 10 малюків.