Війна
10 січня 2016
У "ДНР" назріває внутрішній конфлікт
Бойовики анонсують масові "чистки" у своїх лавах.
news-image

На території окупованого Донбасу плануються "чистки" проросійських найманців. Про це повідомляє ресурс "Четверта влада", передає «Є!».

Відповідну заяву на своїй сторінці в соціальній мережі зробив волонтер із Санкт-Петербурга Олександр Жучковскій. Він повідомив, що з Росії на територію "ДНР" будуть перекинуті співробітники розвідки, які ліквідують вояків самопроголошеної республіки, котрі займаються продажем зброї до Росії.

Жучковський заявляє, що ніякої виховної роботи вони не планують. А всіх порушників будуть відразу вбивати, оскільки проводити з ними розмови вважають марною тратою часу.

Стало відомо, що на окупованій території зараз діє загін спеціального призначення «Троя», який розташувався неподалік Горлівки. Бойовики "Трої" повідомляють про свій тривалий конфлікт з представниками так званої "ДНР".

Бойовики «Трої» звинувачують командира 3 МСБ "ДНР" Остапа Чорного у вбивствах, торгівлі наркотичними речовинами та зброєю. Заблоковані вояки стверджують, що у 3-му мотострілковому батальйоні навіть наймали кілерів, щоб прибирати тих, хто виступає проти їх діяльності. "Троя" планує нарощувати масштаби своєї боротьби з бойовиками "ДНР", котрі, на їх думку, порушують закони.