Події
11 січня 2016
У Кельні невідомі побили біженців зі Сходу
Кілька нападів на вихідців зі Сходу було скоєно минулої неділі в Кельні.
news-image

Про це пише Deutsche Welle, передає «Є!».

Як заявили в поліції, група з двадцяти осіб атакувала шістьох пакистанців, в результаті чого двоє з них були доставлені в лікарню з травмами.

Пізніше, за інформацією агентства dpa, п'ять невідомих скоїли ще один напад на 39-річного громадянина Сирії. Чоловік отримав легке поранення. Поки невідомо, чи пов'язані ці два напади між собою.

Як повідомляє кельнськая газета Express, група рокерів, футбольних хуліганів і вишибал через соціальну мережу Facebook домовилася про проведення в центрі Кельна "полювання на людей". Представник поліції в ніч на понеділок, 11 січня, відмовився підтвердити цю інформацію, заявивши, що слідство з'ясовує, чи були ці злочини вчинені на ґрунті ксенофобії.

Крім цього, в німецьких ЗМІ з'явилася інформація про нові випадки сексуальних домагань з боку мігрантів в Лейпцігу і Гамбурзі, а також про напад сирійського та афганського біженців на 49-річного французького бізнесмена єврейського походження на станції поромної переправи в Путтгардене (Шлезвіг-Гольштейн).

Злочинці спочатку ображали чоловіка, потім збили його з ніг і викрали гаманець і мобільний телефон. Їх вдалося затримати в поїзді на шляху в центр тимчасового розміщення біженців у Ноймюнстері.

Нагадаємо, у новорічну ніч на площі перед Кельнським собором, де зібралися близько тисячі чоловіків у віці від 15 до 35 років, відбулися масові напади мігрантів на жінок. Поліція отримала близько 400 заяв від потерпілих.

Читайте також: Жінки в Кельні продовжують подавати заяви в поліцію