Події
11 січня 2016
Російські комуністи побачили "руку Заходу" у молодіжному флешмобі "У метро без штанів"
На думку членів партії "Комуністи Росії", участь молодих людей у ​​флешмобі в Москві було оплачено з-за кордону.
news-image

Про це радіостанції «Російська служба новин» розповів голова ЦК партії «Комуністи Росії» Сергій Малинкович, передає «Є!».

Те, що безкоштовно це люди роблять, я б сильно засумнівався, бо будь-якого середнього молодої людини потрібно переконати так зробити. Це ініційована з-за кордону акція. Вона носить характер десь флешмобу, а в нашому випадку це спроба поставити на антигромадські позиції, - вважає Малинкович.

На думку політика, дана акція є міжнародною диверсією. 

Раніше 11 січня московська поліція почала дослідчу перевірку в зв'язку з акцією «В метро без штанів», особи учасників встановлюються.

Нагадаємо, 10 січня група москвичів взяла участь у світовому флешмобі «В метро без штанів». Напівоголені дівчата і юнаки проїхали кілька станцій по Замоскворецької лінії. Аналогічні акції в той же день пройшли в підземках Нью-Йорка, Лондона, Варшави та інших міст.

Вперше флешмоб «В метро без штанів» пройшов в 2002 році в нью-йоркському метрополітені. Авторами ідеї стали представники арт-групи Improv Everywhere. Тоді в акції взяли участь сім чоловік, через чотири роки штани з себе зняли вже 150 бажаючих. Мета кожного з учасників флешмобу - залишатися незворушним протягом всієї поїздки.

Читайте також: У Росії істерика: вимагають відкрити справу через "страту російського пілота" в київському клубі (ВІДЕО)