Суспільство
11 січня 2016
Семенченко повідомив про загадкову смерть свого помічника
Едуарда Спатара знайшли мертвим у під'їзді багатоквартирного будинку.
news-image

Народний депутат від політичної партії "Самопоміч" Семен Семенченко повідомив у Facebook обставини загадкової смерті свого помічника, у яких політик має намір розібратися, передає «Є!».

Семенченко зауважив, що його помічник Едуард Спатар напередодні почувався добре й ніщо не передвіщало лиха. 7 січня о 2 годині ночі він дзвонив знайомим й вітав з прийдешнім Різдвом. А вже о 4:45 невідомий чоловік повідомив, що у під'їзді одного з багатоквартирних будинків столиці лежить труп чоловіка. Це виявився помічник Семенченка, розтин показав, що у нього стався інфаркт. На обличчі Спатара був забій, але речі начебто на місці. Показово, що тіло чоловіка знайшли у будинку, до якого він не мав жодного відношення й не зрозуміло, як і чому взагалі там опинився.

Едуард Спатар, за словами нардепа, вів активну політичну діяльність. Прикладав багато зусиль для боротьби з корупцією.

"Наприкінці грудня він зустрічається з Сакварелідзе, повідомляє інформацію щодо дій слідчих і прокурорів ГПУ, готує до нього письмове звернення. Готує звернення на ім'я Порошенко (обидва сьогодні знайшли в будинку його батьків)", - написав нардеп.

Семенченко припускає, що смерть чоловіка може бути пов'язана з його громадською діяльністю. Тому просить усіх, хто вночі з 6 на 7 січня щось бачив, або володіє будь-якою інформацією, повідомити йому.