Мадонна і Шон Пенн знову разом
За даними преси, співачка і актор, які зі скандалом розлучилися в 1989 році, відновили роман.
news-image

Зарубіжні ЗМІ навперебій твердять, що Мадонна і Шон Пенн відновили стосунки. За даними преси, 57-річна співачка і 55-річний актор, які зі скандалом розлучилися в далекому 1989 році знову щасливі разом, пише «Є!».

Приводом для чуток стало те, що днями Пенн і Мадонна разом вийшли в світ. Всього рік тому подібне було б неможливо: після скандального розриву найгарячіші зірки 80-х довгі десятиліття навіть не спілкувалися один з одним.

Однак у жовтні Шон Пенн відвідав кілька концертів екс-дружини, під час яких, за словами очевидців, не міг відірвати від Мадонни очей. У ЗМІ заговорили про те, що розірвавши заручини з актрисою Шарліз Терон, Пенн мріє ... повернути співачку.

Головним чином захопив пресу і шанувальників, втім, не сам факт спільного виходу зірок в світ, але і те, що, позуючи фотографам, актор і співачка трималися за руки!

Співачка зараз переживає не найкращі часи: її 15-річний син Рокко серйозно посварився з нею і хоче отримати право жити з батьком, режисером Гаєм Річі. За даними видання Radar Online, саме роман Мадонни з Шоном Пенном послужив причиною скандалу між матір'ю і сином.

«Мадонна любить Шона так само сильно, як у момент їх першої зустрічі. Вони разом. Саме тому Рокко пішов», - пише таблоїд.

Мадонна і Шон Пенн розлучилися в кінці 80-х після гучного скандалу: відомий своєю агресивною вдачею актор жорстоко побив співачку. Втім, після розставання Мадонна не раз зізнавалася, що Пенн був її великою любов'ю.