Події
12 січня 2016
Журналісти знайшли будиночок Януковича в Ростові
Будинок екс-президента України Віктора Януковича в Ростові-на-Дону розташований в закритому котеджному містечку і перебуває під державною охороною.
news-image

Його сусідами є полковник ФСБ, заможні бізнесмени, радник губернатора і мер одного з російських міст. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передає «Є!».

Журналісти приїхали за адресою, яку дав сам Янукович, коли запрошував для проведення з ним слідчих дій співробітників української Генпрокуратури. Про місце розташування будинку розповіли в оточенні самого втікача.

Котеджне містечко з семи будинків розташоване за великим парканом і межує з юридичним інститутом російського МВС, який в народі називають просто «школою поліції». Ця територія ретельно охороняється. Ворота відкривають тільки для господарів маєтків.

Купити тутешнє житло можна за 60 млн російських рублів. Це майже €1 млн. Місцеві жителі називають містечко VIP-поселенням. А самого Януковича – «довбаним сусідом».

«Він нам потрібен, цей Янукович! Тут своїх вистачає?», – кажуть жителі Ростова.

Один з жителів самого котеджного містечка підтвердив у телефонній розмові, що в одному з будинків живе колишній український чиновник. Однак уточнити, де саме оселився Янукович, він не зміг.

У той же час зазначена Януковичем для слідчих ГПУ адреса на загальнодоступних картах котеджного містечка не позначена. Швидше за все, це пов’язано з секретністю.

Читайте також: Кримська "дача Януковича" буде передана російській владі