Суспільство
12 січня 2016
На фестиваль "Клубу веселих і кмітливих" у Сочі приїхали 4 команди з "ДНР"
За словами учасників команд, у Донецьку, крім університетської ліги КВК, діють відразу дві відкриті ліги.
news-image

У Міжнародному фестивалі команд КВК у Сочі "КіВіН-2016" беруть участь відразу чотири колективи з самопроголошеної "ДНР", передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

У нас після початку відомих подій у місті завмерло з КВК все, а зараз знову починаємо працювати. КВК-рух відроджується повним ходом, - повідомив кореспонденту ТАРС представник команди "Пальцем у небо" з "ДНР" Олексій Шевляков.

За його словами, у Донецьку, крім університетської ліги КВК, діють відразу дві відкриті ліги.

Учасники команди з Донецького національного технічного університету (ДНТУ) вважають себе наступниками відомої з середини 1980-х команди Донецького політехнічного інституту (ДПІ), що кілька сезонів поспіль грала у Вищій лізі КВК. На фестивалі в Сочі ми хочемо заявити про себе, набратися досвіду, - зазначив Шевляков.
У своїх виступах в Сочі будемо намагатися жартувати на загальні теми, щоб наш гумор був зрозумілий всім, - додав учасник КВК-дуету "Хапланов" з Донецька Ернест Ставицький.

За словами організаторів фестивалю, про участь у 27-му зимовому конкурсі заявили близько 600 команд з різних країн. Завершиться "КіВіН-2016" 23 січня телевізійної зйомкою фінального шоу.

Читайте також: Порошенко зустрічався з Гризловим - джерело