Пишногруда Анна Семенович таємно вийшла заміж за мільйонера зі Швейцарії
Уважні шанувальники колишньої солістки "Блестящих" Анни Семенович звернули увагу на її запис в соцмережах, яка шокувала їх своєю несподіванкою.
news-image

Розповідаючи у своєму "Інстаграмі" про те, як тривають її новорічні канікули на спекотному курорті біля океану з мільйонером зі Швейцарії, ім'я якого вона не розкриває, Семенович ніби випадково проговорилася, передає «Є!».

Під одним зі знімків в соцмережі з келихами шампанського теледіва написала:

Ось такий у нас романтік, а пляшку чисто по-російськи заткнули серветкою.

У відповідь же на побажання шанувальників "якнайшвидшого заміжжя" Семенович як би ненароком проговорилася, написавши "Я вже заміжня" і поставила смайлик.

Подальші привітання від шанувальників і коментарі Семенович залишила без уваги. Правда, вже скоро красуня виклала фотографію з букетом білих троянд, заінтгріговав шанувальників в черговий раз фразою:

Ох, а де ми сьогодні були. Навіть страшно розповідати.


Як повідомляють ЗМІ, колишня солістка групи "Блестящие" познайомилася з чоловіком зі Швейцарії в літаку по дорозі в Лондон. Незнайомець виявився сусідом співачки в бізнес-класі.

Майбутній обранець зірки довго не наважувався проявити ініціативу, щоб познайомитися, але врешті-решт все-таки зважився, нагадує сайт "Комсомольська правда". Молоді люди обмінялися телефонами, і незабаром домовилися про побачення.

Читайте також: Кайлі Міноуг виходить заміж за молодого бойфренда