Київ
13 січня 2016
На Оболоні 1,3 тисячі мешканців залишились без гарячої води й опалення
Компанія "Київенерго" обмежила теплопостачання та подачу гарячої води 1262 абонентам в результаті аварії 12 січня на станції теплопостачання №2 на вул. Електриків в Оболонському районі.
news-image

Про це йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації, передає «Є!» з посиланням на "Українські Новини".

На станції теплопостачання №2, розташованої на вул. Електриків, сталася поломка. Зараз фахівці ПАТ" Київенерго "приступають до ліквідації несправності, тому звертаємо увагу споживачів, що теплопостачання, опалення і гаряча вода можуть надаватися в умовах знижених параметрів. Такі заходи необхідні для оперативного проведення ремонтних робіт , - сказано в ньому.

У зоні обслуговування станції теплопостачання №2 знаходяться тисяча двісті шістьдесят-два споживачі: 62 житлових будинки, 18 лікувальних установ, 33 дитячих садки, 27 шкіл, 557 відомчих будівель.

Як повідомлялось раніше, Київська міська державна адміністрація заявляє про можливість перерахунку рахунків за опалення у зв'язку з неякісним наданням послуг у 0,7 тис. будинків.

Читайте також: Віталій Кличко пообіцяв мешканцям столиці перерахунок оплати за опалення