Світ
13 січня 2016
У Варшаві з'явиться кафе з серіалу «Друзі»
Навесні 2016 року в Варшаві відкриють кафе Central Perk, дизайн якого буде відповідати дизайну кафе з культового серіалу «Друзі».
news-image

У Варшаві відкриється легендарне кафе Central Perk з популярного серіалу «Друзі», передає «Є!» із посиланням на Радіо Польща.

Його дизайн буде повністю відповідати дизайну кафе з серіалу.

Відкриття закладу заплановано на квітень-травень 2016 року.

Ініціатором створення варшавського Central Perk стала Моніка Адамяк - фанатка культового серіалу. За її словами, на даний момент вона займається пошуком приміщення.

Любов до цього серіалу мені прищепив мій наречений. Після того, як я подивилася всі серії, я задумалася - а чи не будуть жителі Варшави зацікавлені в такому кафе. Я думаю, перш за все, про фанатів "Друзів", а також і про інших жителів столиці, які хотіли б випити кави в приємній атмосфері, - говорить Адамяк.

За сценарієм серіалу, Central Perk знаходиться на Манхеттені в Нью-Йорку. Кафе функціонує лише на екрані. Лише один раз, восени 2014 року, з нагоди 20-ої річниці виходу в ефір першої серії, протягом місяця працювало кафе Central Perk. Тоді на відкритті закладу з'явився актор Джеймс Майкл Тайлер, який зіграв у серіалі роль барісти Гюнтера. 

Звичайно, ми думаємо про те, щоб запросити акторів чи творців культового серіалу на відкриття нашого кафе, - зазначає Моніка Адамяк.
Читайте також: Чотири польських міста відмовилися приймати цирки із дресированими тваринами