Події
13 січня 2016
У Росії знову до смерті побили пацієнта. Цього разу - в Томську.
Підозрюваного затримано і поміщено під варту.
news-image

Як сьогодні повідомило ТАРС, слідче управління СК РФ по Томській області порушило кримінальну справу після загибелі пацієнта в ході бійки з позаштатним помічником офіційно не зареєстрованого центру реабілітації в Томську, повідомили в прес-службі відомства, передає «Є!».

За попередніми даними, в ніч на 30 грудня 2015 в реабілітаційному центрі для алкозалежних та наркозалежних людей "Клуб тверезих людей "Альтернатива", офіційно не зареєстрованому, сталася сварка між двома чоловіками, один з яких знаходився там на реабілітації, а інший допомагав співробітникам центру на добровільних засадах і безоплатній основі, - сказали в прес-службі.

Сварка, за даними СК, переросла в бійку, в ході якої позаштатний помічник центру вдарив пацієнта. Він отримав травми, від яких помер.

Підозрюваний затриманий і поміщений під варту, провину свою він не визнає. Раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності і був судимий за грабіж.

Кримінальну справу порушено за фактом заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю зі смертельним результатом, санкція статті передбачає до 15 років колонії.

Нагадаємо, раніше справу за такою ж статтею було порушено в Бєлгороді, де в місцевій лікарні стався конфлікт між лікарем Іллею Зелендіновим і пацієнтом, що закінчився смертю останнього.

Як повідомляла «Є!», вчора із вікна лікарні в Бєлгороді, де лікар побив пацієнта, вистрибнув пенсіонер.

Читайте також: У Росії лікар забив пацієнта до смерті (відео)