Суспільство
13 січня 2016
Неможливо мовчати: Працівники московського метро написали лист Путіну про жахливий стан підземки
Автори листа поскаржились у колективному листі на масові порушення при проведенні ремонтних робіт і на некомпетентність керівництва.
news-image

Працівники Московського метрополітену написали колективний лист на ім'я президента Володимира Путіна про масові порушень при проведенні ремонтних робіт і некомпетентності свого керівництва, яке для перевірки викладених фактів було направлено в ФСБ, повідомляє «Є!» з посиланням на Lifenews.

Працівники підземки у своєму зверненні до президента поскаржилися, що керівний склад сильно роздутий, і некомпетентні рішення начальників нерідко йдуть на шкоду. Окремо автори листа критикують так звані технологічні вікна, коли частина лінії закривається на ремонт, стверджуючи, що це не приносить користі.

Також вони стурбовані ситуацією, коли при ремонті використовуються старі непридатні рейки. Крім того, працівники метрополітену заявили про брак запчастин. На їхню думку, ситуація настільки запущена, що «просто диво, що в метро немає аварій».

Після реєстрації листа в Адміністрації президента, спецслужби почали перевірку викладених фактів. Серед іншого їх цікавить організаційно-штатна структура столичної підземки та структурні зміни в 2015 році.

Читайте також: У московському метро дівчина-самовбивця дивом врятувалась (ВІДЕО)