Суспільство
13 січня 2016
У московському метро назвали наклепом колективний лист Путіну про порушення в підземці
Як вважають в прес-службі метрополітену, анонімний лист носить "яскраво виражений провокаційний характер".
news-image

У Московському метрополітені вважають провокацією колективний лист президентові РФ про некомпетентність роботи керівництва метро і масові порушення при проведенні ремонтних робіт, а також просять правоохоронні органи встановити авторів "цього наклепу". Про це ТАРС повідомили в прес-службі підземки, передає «Є!».

Інформація, опублікована в низці ЗМІ про те, що метрополітен перевіряють спецслужби, а в самому метрополітені працюють некомпетентні керівники, а також про те, що в столичному метро допускаються порушення при проведенні ремонтних робіт, не відповідає дійсності та вводить громадськість в оману, завдаючи репутаційний шкоду найбільшому транспортному підприємству Москви, - пояснили в прес-службі.

Там також зазначили, що лист, нібито від співробітників метрополітену, спрямований на адресу президента Росії, ніким не підписаний і є повністю анонімним, що свідчить про те, що він носить "яскраво виражений провокаційний характер". 

Той факт, що автор листа має невірне уявлення про структуру метрополітену, вказує на те, що він не є співробітником підприємства, - додав співрозмовник агентства.

Він уточнив, що "всі ремонтні роботи проводилися і проводяться відповідно до встановлених технологічними процесами". Якість і терміни виконуваних робіт "чітко контролюються", а  всі керівники метрополітену закінчили профільні вузи і мають не лише "колосальний управлінської досвід, але й великий стаж роботи в профільних транспортних підприємствах".

Читайте також: Неможливо мовчати: Працівники московського метро написали лист Путіну про жахливий стан підземки