Суспільство
13 січня 2016
Московського поліцейського зґвалтували повії. МВС РФ все спростовує
У прес-службі головного управління МВС Росії по Москві спростували інформацію в ЗМІ про те, що співробітника столичної поліції зґвалтували повії.
news-image

Про це в середу, 13 січня, повідомляє російське агенство FlashNord, передає «Є!».

Рівно рік тому була точно така ж історія навіть з нібито тим же самим співробітником. Ця історія нічого під собою не має, - стверджують у прес-службі.


13 січня телеканал «360 Підмосков'я», посилаючись на пояснювальну записку, що опинилася в його розпорядженні, повідомив, що московського поліцейського згвалтували повії.

Інцидент нібито стався в ніч на 12 грудня минулого року, коли молодший лейтенант за завданням виявився в кублі, розташованому в багатоквартирному будинку на заході Москви.

Згідно записці, майор поліції і капітан видали стажеру-оперуповноваженому аудіоносій, приховану камеру і гроші. Поліцейський обрав дівчину і обговорив з нею «можливі доповнення сексуальних послуг». Коли повія вирушила на кухню, щоб віддати гроші, стажер пред'явив службове посвідчення і заявив, що проводив перевірочну закупівлю сексуальних послуг.

Після цього одна зі співробітниць притону, подивившись на документ, заявила, що чоловік шахрай, а не поліцейський, а інша повія кілька разів ударила його по голові каструлею. Стажер знепритомнів, а, прокинувшись, був роздягнений і зв'язаний.

Я відразу ж почав кричати і кликати на допомогу, але прийшли ці дівчата і почали мене гвалтувати, а саме за допомогою предмета "страпон", - розповів поліцейський, зазначивши, що повії також хльостали його батогами.

Підмога прийшла на місце події приблизно через півгодини.

Наприкінці пояснювальній стажист написав, що просить дозволу проходити службу на посаді оперуповноваженого після закінчення навчання. Як повідомляє телеканал «360 Підмосков'я», дівчата затримані.

Читайте також: В Італії змусили повій бути "у формі". За порушення - штраф