Події
14 січня 2016
Азаров вимагає покарання "падлюці-судді", який позбавив його української пенсії
Прем'єр-втікач Микола Азаров вважає "злочинцями" суддю і слідчих, які підозрюють його в причетності до розкрадання держкоштів на суму 220 млн гривень.
news-image

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, коментуючи рішення Печерського суду від 1 грудня 2015 року, передає «Є!».

У рішенні суду Азаров разом з Януковичем, міністром фінансів, головою "Укртелекому" і головою Держспецзв'язку звинувачений в організації за рахунок держбюджету будівництва телекомунікаційної спецмережі, хоча вона повинна була будуватися за приватні гроші.

Збиток від цих рішень був оцінений в 220 млн гривень. Це стало причиною арешту пенсійних рахунків Азарова і Януковича, про що стало відомо в середу.

Я з усією відповідальністю стверджую, що це брехня з першого і до останнього слова. Слідчий, суддя, які винесли це визначення, є злочинцями, які вчинили за змовою кримінально каране діяння, і я буду домагатися їхнього кримінального переслідування і покарання. Ці падлюки не тільки втратили всяку совість, але і свідомо поширюють наклеп, ображаючи мою честь і гідність, – обурився він.

Азаров назвав ці звинувачення "маячнею" і навів багато фактів, які, на його думку, спростовують його причетність до цих корупційних дій.

Читайте також: "Майстер ораторського мистецтва" Азаров розкритикував промову Порошенка у Кнессеті Ізраїлю