Знаменитості попрощалися з Аланом Рікманом у соцмережах
Джоан Роулінг, Стівен Фрай, группа OneRepublic та інші знаменитості з болем сприйняли звістку про смерть найвідомішого британського актора.
news-image

Британський актор Алан Рікман, відомий за фільмами «Міцний горішок», «Реальна любов», «Робін Гуд: Принц злодіїв», «Догма», «Автостопом по галактиці» і франшизі про «Гаррі Поттера» помер від раку, пише «Є!».

Цю інформацію підтвердили близькі Рікмана, які повідомили, що він «помер в оточенні родини і друзів». Лауреату премії «Золотий глобус», «Еммі», BAFTA було 69 років.

Сумна новина шокувала світову громадськість, яка ще не прийшла до тями після смерті легендарного рок-виконавця Девіда Боуї, який також помер від раку у віці 69 років.

У соцмережах відомі світові політики, популярні актори, коміки і музиканти попрощалися з Аланом Рікманом.

Автор книг про Гаррі Поттера письменниця Джоан Роулінг написала в соцмережі:

Немає слів, щоб висловити, як я вражена і спустошена, дізнавшись про смерть Алана Рікмана. Він був чудовим актором і чудовою людиною .
Я не хочу, щоб мої герої помирали. Алан Рікман був моїм героєм, і він помер. Алан, спасибі за те, що ти був з нами, - поділився емоціями британський комік Едді Іззард.

Лідер британських лейбористів Джеремі Корбін зізнався, що йому сумно було дізнатися про смерть «одного з найбільш великих акторів його покоління».

Британська вокалістка Елісон Мойї зазначила, що на цьому тижні світ втратив ще одну прекрасну людину.

Прощай, Алан Рікман. Ми будемо сумувати за тобою, - написала виконавиця у Twitter.

Американська група OneRepublic в Twitter опублікувала наступний пост:

Спочивай з миром, Алан Рікман. Актор з «Міцного горішка», «Робіна Гуда», «Реальної любові», «Гаррі Поттер» (професор Снейп). Знову цей чортовий рак.

Новозеландський актор Кріс Ренкін, який зіграв Персі Візлі у франшизі про Гаррі Поттера зізнався, що його вразила жахлива новина про смерть Алана Рікмана.

Британський артист, виконавець ролі Фреда Візлі Джеймс Фелпс назвав Рікмана «одним з найбільш гарних акторів, яких він коли-небудь зустрічав».

Британський актор, комік Стівен Фрай зазначив, що йому не вистачатиме такої талановитої і харизматичної людини, як Алан Рікман.

Читайте також: Помер британський актор Алан Рікман