Камерон Діаз показала, як старіти красиво
Зірка написала книгу і знялася для обкладинки без макіяжу.
news-image

Актриса Кемерон Діаз написала свою другу книгу! На цей раз 43-річна кінозірка вирішила поговорити з читачками про те, як красиво і правильно старіти. Незважаючи на те, що офіційно в продаж книга під назвою The Longevity Book («Книга довголіття») надійде тільки у квітні, у своєму Instagram Діаз вже зараз поділилася обкладинкою нового творіння, повідомляє «Є!».

«Я так схвильована, що ледве можу стриматися! Я дуже пишаюся своєю новою книгою і з нетерпінням чекаю того моменту, коли ми з вами зможемо поговорити про те, що навіть старіти можна красиво і з розумом », - написала актриса.

Примітно, що на обкладинці Кемерон сфотографована без макіяжу. Єдине, що підкреслює її красу - кораловий блиск для губ і трохи туші для вій. Передплатники зірки прийшли в захват від такої новини і від фотографії. Вони відзначили, що Камерон є яскравим прикладом того, як може виглядати доросла жінка, яка живе в гармонії з собою і навколишнім світом.


Нагадаємо, що «Книга довголіття» стала вже другою літературною працею голлівудської актриси. Рік тому Діаз випустила дебютну книгу під назвою Body Book («Книга про тіло»), яка стала бестселером за версією New York Times і отримала велику популярність у багатьох країнах.