Події
19 січня 2016
У Кривому Розі службовий собака привів правоохоронців до будинку вбивці
Німецька вівчарка Чак взяв слід від відбитків взуття та привів до будинку, де тимчасово мешкав підозрюваний у вбивстві.
news-image

Як сьогодні повідомили у прес-службі ГУНП в Дніпропетровській області, 4 січня 2016 року у Тернівському районі м. Кривий Ріг двоє чоловіків розпивали спиртні напої, передає «Є!».

Під час розпиття спиртних напоїв один з чоловіків – 61-річний місцевий житель без постійного місця проживання, напав на 57-річного господаря будинку, побив його по голові, після чого кухонним ножем наніс 3 удари в шию та обличчя. Після цього зловмисник втік з місця скоєння злочину.

На місце події направилася слідчо-оперативна група Тернівського  відділення поліції м. Кривий Ріг разом з  інспектором-кінологом кінологічного центру та службово-розшуковим собакою.

Німецька вівчарка Чак взяв слід від відбитків взуття, повів по території двору, вивів на вулицю, повернув вліво, повів через дорогу та привів до будинку по вул.Фаворського. Саме там тимчасово мешкав підозрюваний у вбивстві.

У результаті зловмисника було затримано. Йому загрожує покарання за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі строком від 7 до 15 років. 

Читайте також: КНДР запустила на повітряних кулях в Південну Корею пропагандистські листівки