Росіяни зовсім перестали відвідувати торгові центри
Відвідуваність торгових центрів у передноворічний тиждень 2015 року скоротилася на 1,5% в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року і на 20% в порівнянні з показниками дворічної давнини,
news-image

Про це пише газета «Коммерсант» з посиланням на дані компанії Watcom, передає «Є!».

За словами президента компанії Романа Скороходова, ринок досяг дна. Він зазначив, що відвідуваність у передноворічний період в 2015 році не виправдала очікування рітейлерів, які очікували значне зростання продажів.

Крім того, в Watcom підкреслюють, що в канікули зниження продовжилося. Таким чином, за перший тиждень 2016 торгові центри втратили 7,26% клієнтів у порівнянні з попереднім тижнем і 5,9% по відношенню до аналогічного періоду минулого року.

Згідно з даними спільного дослідження Fashion Consulting Group і KupiVIP, на початку грудня на тлі зростання цін в торгових мережах 76% покупців розраховували заощадити на покупці одягу цієї зими і ще 60% планували зменшити свої витрати на взуття.

Все більше людей переходять в режим економічного споживання: в першу чергу різко скоротилися спонтанні покупки, зазначають у Fashion Consulting Group.

Читайте також: Здраствуй, криза, Новий рік! Росіяни не отримали соцвиплати та зарплати перед святами