Світлана Лобода з дочкою відпочиває на Сейшелах (фото)
Співачка вирішила влаштувати собі відпустку, і разом з дочкою полетіла на відпочинок.
news-image

Після напруженого графіка роботи, співачка Loboda вирішила розслабитися. Разом зі своєю дочкою Євою вона відправилася до океану і сонця - на Сейшельські острови. Фото Світлана опублікувала в Instagram, повідомляє «Є!».

«Третій день я не перевіряю пошту. Не пишу демки. Чи не поповнюю "замітки". І все це мені подобається », - написала Лобода в Instagram.


Світлана охоче ділиться фотографіями з відпочинку і показує, як проводить час далеко від суєти і київських морозів. Правда ніяких відвертих фотографій прихильникам не вдалося побачити, навпаки, співачка показала гарний вид на басейн, як читає книжку, а також разом зі своєю донькою привітала передплатників в святом Водохреща.


Крім того, Лобода розповіла, що в перший же день прильоту її вкусила в живіт якась комаха, і їй довелося звернутися за допомогою до лікаря. Однак вона заспокоїла шанувальників, зазначивши, що все в підсумку обійшлося.


Нагадаємо, Світлана довгий час приховувала свою чотирирічну доньку Єву від сторонніх очей і вперше зважилася показати дівчинку тільки у вересні минулого року. З тих пір співачка неодноразово з'являлася з малятком на обкладинці журналів, а також почала публікувати спільні фотографії в Instagram.