Події
21 січня 2016
Микола Басков і Федір Бондарчук долучилися до флешмобу "Кадиров - гордість Росії" (ФОТО)
У Росії розгортається справжня "війна флешмобів" про главу Чечні.
news-image

Федір Бондарчук, Микола Басков та інші медійні особи взяли участь у флешмобі «Кадиров - патріот Росії». Фотографії знаменитостей опублікував у Інстаграмі голова чеченського парламенту Магомед Даудов, який раніше допустив погрози на адресу опозиційних політиків і журналістів, у тому числі «Ехо Москви», передає «Є!».

На знімках режисер і співак тримають в руках аркуш паперу з хештегом «Кадиров - патріот Росії».

Крім того, на підтримку республіканського лідера виступили ведучий шоу «Добрий ранок» на Першому каналі Тимур Соловйов і актор Ігор Верник, чиї портрети також з'явилися в Інстаграмі Даудова.

Зовсім не дивно, що відеозвернення на цю ж тему вивішено на сторінці репера Тіматі.

Нагадаємо, про запуск флешмобу влада Чечні оголосили в понеділок. Як пояснили в уряді регіону, мета акції - протистояння інформаційній війні, розв'язаній проти Кадирова. Раніше провідні громадські діячі, журналісти запустили флешмоб у соцмережах "Кадиров - ганьба Росії", підтримавши таким чином красноярського депутата Костянтина Сенченко, який виступив проти Кадирова.

Тим часом у Грозному на підтримку намічені відразу кілька вуличних акцій на підтримку глава республіки, одна з яких пройде цим ранком. За даними порталу Znak.com, для місцевих чиновників і співробітників держустанов участь у цих заходах обов'язково. Завтра в Грозному повинен пройти багатотисячний мітинг «проти п'ятої колони».

Читайте також: "Кадиров - ганьба Росії": у російських соцмережах розпочався політичний флешмоб