Київ
25 січня 2016
У Києві батько із сином винаймали квартири, а потім виїжджали, прихопивши все, що має цінність
Встановлено, що родичі причетні до скоєння трьох крадіжок.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУНП в місті Києві, 25-річний киянин здавав в оренду подобово двокімнатну квартиру. Ввечері йому зателефонував колега, який займався аналогічним видом діяльності та повідомив, що його помешкання обікрали, передає «Є!».

Потерпілий у скоєнні злочину запідозрив квартиронаймачів. Аби застерегти друга, він описав зовнішній вигляд і назвав паспортні дані квартирантів. Під час розмови з’ясувалося, що, можливо, саме з цими особами заявник сьогодні уклав договір оренди. Останні сумніви розвіялися, коли товариші зайшли до помешкання щойно зданої квартири, - йдеться в повідомленні відомства.

Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, оглянула приміщення.

Для з’ясування обставин усіх учасників події доставили до районного управління. За відбитками пальців правоохоронці встановили, що підозрювані причетні до скоєння трьох квартирних крадіжок на території Дніпровського району столиці.

Батько із сином винаймали вмебльовані квартири з побутовою технікою. Жили певний час, а потім виїжджали, прихопивши з собою все, що має цінність: від електричного чайника до пральної машини.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Затриманим загрожує тюремний строк.

Слідчі дії, спрямовані на встановлення можливий потерпілих від дій зловмисників, тривають.  

Читайте також: У Кривому Розі службовий собака привів правоохоронців до квартири грабіжника