Київ
25 січня 2016
У Київі сьогодні під вечір обмежать рух вантажівок
25 січня з 16:30 буде обмежено в’їзд великогабаритного транспорту до столиці.
news-image

Таке рішення прийняте, щоб швидко ліквідувати наслідки снігопаду. Про це повідомляє сайт Київської адміністрації, передає «Є!».

У зв’язку з погіршенням погодних умов – посиленням снігопаду … прийнято рішення обмежити в’їзд до столиці великогабаритного транспорту 25 січня, із 16:30, - йдеться в повідомленні.

Передбачається, що обмеження діятиме упродовж 3-х годин – до 19:30.

Це дозволить снігоприбиральній техніці, яка працює на вулицях міста, оперативно здійснювати прибирання та уникнути утворення заторів на дорогах, - пояснили у КМДА.

Водночас рятувальники спільно з патрульною поліцією організують чергування спецтехніки (тягачів) на найбільш складних та навантажених спусках та підйомах міста.

Столична влада просить водіїв за можливості не використовувати власні авто під час погіршення погодних умов і надати перевагу громадському транспорту.

Також автомобілістів просять не паркувати транспорт у місцях, де він заважатиме роботі комунальників, які прибирають автошляхи від снігу.

Про всі скарги на якість прибирання вулиць кияни можуть повідомити до міського контакт-центру за номером: 15-51 та на спеціалізовану диспетчерську службу: 15-57.

 
Читайте також: У столиці з 12-ї години можуть обмежити в’їзд великогабаритного транспорту