Події
25 січня 2016
Суд Краматорська відпустив командира бойовиків
Чоловіка, який здався правоохоронцям, а до цього брав участь у бойових діях у Слов'янську, звільнили від кримінальної відповідальності.
news-image

Як повідомляє «Є!» із посиланням на прес-службу прокуратури Донецької області, житель Ясинуватої з червня 2014 року приймав участь у злочинних діях терористів "ДНР".

Вже в липні того ж року 37-річний чоловік став заступником командира інженерного підрозділу, який здійснював фортифікаційні роботи в Шахтарському районі, - розповіли у прокуратурі. - Крім того, в березні минулого року, продовжуючи свою злочинну діяльність, чоловік приніс присягу на вірність народу "ДНР", отримав військовий квиток і був призначений командиром одного з відділень так званого "міністерства оборони" "ДНР". Втім, у жовтні 2015 року, розчарувавшись у діяльності терористичної організації, вийшов до блокпосту Збройних сил України і здався військовослужбовцям. Надалі, в ході досудового розслідування громадянин сприяв розкриттю злочинів, здійснених терористами".

То ж чоловіка звільнили від кримінальної відповідальності за частиною першою ст. 258-3 КК України - "Створення терористичної групи чи терористичної організації".

Читайте також: Бойовики "ДНР" хочуть скоротити роботу шахт