Політика
26 січня 2016
Криворіжці пікетують Адміністрацію Президента (фото)
Городяни не дочекалися відпису Порошенка під законопроектом про перевибори у місті.
news-image

Попри мороз та пізню годину мешканці Кривого Рогу зібрались 26 січня ввечері під Адміністрацією Президента, оскільки глава держави не підписав закон про перевибори міського голови. Про це у Facebook повідомив народний депутат від партії "Самопоміч" Семен Семенченко, передає «Є!».

"Якщо закон не буде підписаний сьогодні, то завтра буде зірваний термін в 60 днів для оголошення виборів", - зауважив Семенченко.

Городяни, за словами Семенченка, звернулися в Адміністрацію Президента, де намагалися пояснити ситуацію. Але до їх слів не дослухались у бюджетній структурі, яка утримується на кошти платників податків, наголосив нардеп.

"Не маючи інших можливостей впливу, криворіжці перекрили виїзди з АП з обох боків й почали її пікетування", - повідомив екс-комбат.

Семенченко висловив надію, що кияни допоможуть пікетувальникам з теплими напоями та обігрівом під Адміністрацією Президента.

Нагадаємо, Голова Верховної Ради Володимир Гройсман підписав ухвалений 23 грудня закон про проведення позачергових виборів міського голови Кривого Рогу 27 березня 2016 року. Тепер черга Петра Порошенка ратифікувати даний законопроект.