Війна
27 січня 2016
Плотницькому недовго залишилось: у "ЛНР" можуть змінити ватажка
Питання зміни "керівництва" луганських терористів нібито буде вирішено під час візиту до Луганська представника президента РФ Владислава Суркова.
news-image

Слідом за терористичною організацією "Донецька народна республіка" питання зміни керівництва бойовиків обговорюється і в середовищі іншої організації терористів  -"Луганська народна республіка". Про це йдеться в сьогоднішньому зведенні групи військових експертів "Інформаційний спротив", передає «Є!»

Зокрема, поширюється інформація про можливу "відставку" ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького. Це питання нібито буде вирішене найближчим часом під час візиту до Луганська представника президента Російської Федерації Владислава Суркова, якого українські спецслужби підозрюють у курируванні згаданих вище терористичних утворень в Донбасі.

Крім цього, ватажки ДНР намір ліквідувати "республіканський центр науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт ДНР". Даний "центр" обслуговує 16 підприємств оборонно-промислового комплексу, що перебувають у тимчасово окупованих районах Донбасу. Бойовики попередили колектив "центру", що не братимуть виділяти кошти на погашення заборгованості із заробітної плати працівникам даної установи, яка на даний момент заборгованість становить 4 місяці.

Раніше повідомлялось, що ватажка "ДНР" Олександра Захарченка можуть змінити  екс-регіонали-втікачі Микола Азаров або Сергій Арбузов. Також йшлося про кандидатуру російського губернатора, протеже Бориса Гризлова.  

Читайте також: У "ДНР" на місце Захарченка може прийти Азаров