Світ
27 січня 2016
ЦРУ опублікувало розсекречені матеріали про НЛО
Ймовірно, герої серіалу "Секретні матеріали" були б щасливі дізнатися, що ЦРУ опублікувало ряд документів з грифом «Таємно», що стосуються НЛО.
news-image

Ці матеріали розсекретили незабаром після того, як стартував новий довгоочікуваний сезон знаменитого серіалу. І співробітники ЦРУ не забули згадати про це, передає «Є!» з посиланням на сайт Центрального розвідувального управління США.

Ми думаємо, що агент Фокс Малдер із задоволенням використовував би ці документи, щоб переконати всіх у існування позаземного життя А його скептично налаштована колега Дана Скаллі могла б використовувати їх, щоб знайти наукове обгрунтування появи в небі непізнаних літаючих об'єктів, - сказано на сайті.


Опубліковані документи датуються 1940-50 роками. У них містяться дані про НЛО, які бачили в Східній Німеччині, Іспанії та на півночі Африки.

В одному зі звітів, датованому 1952 роком, йдеться про якийсь об'єкт, що залишив слід диму в небі над Барселоною.

Я перетнув проспект Хосе Антоніо, прямуючи до редакції газети, і побачив дивний об'єкт, що летить на великій швидкості з боку аеропорту Ель-Прат на висоті близько 2 тисяч метрів над землею і залишає широкий слід диму, - наводиться коментар очевидця.


У документі сказано, що об'єкт був не схожий на якесь повітряне судно, але не нагадував і так звані літаючі тарілки. Він летів по прямій, не обертаючись навколо своєї осі. Спалахів світла очевидець також не помітив.

Також співробітники ЦРУ дали кілька порад тим, хто хоче зайнятися пошуками позаземної цивілізації і розслідувати випадки появи НЛО, пише Huffington Post.

Вони радять зібрати групу однодумців, визначити об'єкти дослідження, потім проконсультуватися з експертами і створити систему, що дозволяє приймати повідомлення про нові випадки появи НЛО.

Читайте також: Вийшов новий трейлер телесеріалу "Секретні матеріали" (відео)