Політика
27 січня 2016
Віктор Чумак заявляє, що його витискають із Верховної Ради
Нардепа збираються позбавити депутатського мандата.
news-image

Народний депутат України Віктор Чумак, який публічно вийшов із БПП "Солідарність", заявляє, що його примусово намагаються позбавити депутатського мандата. Відповідний допис він зробив у мережі Facebook, повідомляє «Є!».

Нардеп наголосив, що написав заяву, в якій просив зняти з себе повноваження депутата у зв'язку з призначенням на державну посаду до НАЗК. Потім було заявлено, що на цю посаду відбудеться конкурс, тому Чумак вирішив відкликати свою заяву з парламенту. Причина полягає у тому, що конкурс може тривати невизначений час.

"З огляду на це, проконсультувавшись з юристами, я дійшов висновку, що жодних посад я поки не суміщаю і, до вирішення ситуації з НАЗК по суті та його створення як юридичної особи, відкликав заяву про складення депутатських повноважень", - сказано в повідомленні.

Однак Віктор Чумак наголошує, що деяким депутатам вже зараз кортить зняти з нього депутатські повноваження. За словами журналіста й народного депутата Сергія Лещенка, заступник глави БПП Ігор Кононенко сказав на адресу Чумака такі слова:

"Більше всіх за депутатські крісла тримаються ті, які кричать. Того ж Лещенка, Заліщук і Чумака спробуй "видавити" з парламенту".