Суспільство
27 січня 2016
Одесит Анатолій Вассерман отримав російське громадянство
Публіцист хизувався своєю антиукраїнською позицією.
news-image

Відомий телеведучий та публіцист із Одеси Анатолій Вассерман вирішив змінити громадянство на російське, на що йому відповіли згодою. Відповідний указ Путіна опублікований на російському порталі правової інформації, передає «Є!».

64-річний одесит, котрий завжди хизувався антиукраїнською позицією, заявив, що хотів отримати громадянство разом із усією країною. Але оскільки задумане не вдалося здійснити, довелося йому самостійно пробивати цю стежку.

Те, що я трохи випередив інших мешканців моєї малої батьківщини на цьому шляху, не завадить мені і надалі пояснювати, чому возз'єднання життєво необхідно для всіх росіян, і перш за все для українців,
— заявив Вассерман "Російській службі новин".

Те, що я трохи випередив інших мешканців моєї малої батьківщини на цьому шляху, не завадить мені і надалі пояснювати, чому возз'єднання життєво необхідно для всіх росіян, і перш за все для українців, — заявив Вассерман "Російській службі новин".

Вассерман наголосив, що вірогідно відмовиться тепер від громадянства України. Хоча у Росії, за законом, він має право мати подвійне громадянство.

Одесит зараз проживає у Москві й працює телеведучим на каналі РенТВ. Прославився він численними перемогами ігор "Що? Де? Коли?".