Ані Лорак припинила приховувати доньку
Співачка опублікувала на своїй сторінці відразу кілька фотографій чотирирічної доньки Софії.
news-image

Ані Лорак довгий час намагалася приховувати свою доньку Софію від громадськості, повідомляє «Є!». Як розповіла співачка в одному з інтерв'ю, вона боялася, що надмірна увага і спалахи камер можуть негативно позначитися на психіці малятка.

«У Соні повинно бути комфортне дитинство, набагато краще, ніж було у мене», - говорила співачка

Все змінилося на дні народження дочки Філіпа Кіркорова Алли-Вікторії. Один з гостей виклав загальне фото, де крім інших була і Ані з донькою. Таким чином всі й побачили Софію. Як з'ясувалося, дівчинка - копія свого батька Мурата.


Зараз Лорак разом з родиною перебуває на гастролях в Америці. Днями вона опублікувала зворушливе сімейне фото чоловіка і доньки, лаконічно підписав його «Мої». На одному з концертів Лорак навіть вийшла на сцену разом з Софією та заспівала пісню «Обійми мене сильніше».


Нагадаємо, що Ані Лорак стала мамою в 2011 році. Співачка зазначила, що її донька росте з характером, але при цьому дуже жіночна:

«Я приходжу з роботи додому, вона біжить до мене:«Мамочко! Мамочка!»- І цілує мені руки. Це настільки дивно. Тут же запитує, чи не холодно мені, що не голодна я ... Це такі речі, які визначають жіночу мудрість».