Суспільство
28 січня 2016
Мешканці Севастополя готові перекрити вулиці через відключення електрики
Жителі кількох вулиць Севастополя, розташованих поряд із проспектом Гагаріна, через часте відключення світла готові перекрити вулицю.
news-image

Про таке рішення мешканці повідомили на свої зборах, які відвідав Євген Бортніков, що очолює відділ з експлуатації та ремонту житлового фонду УЖКГ російського уряду Севастополя, передає «Є!» з посиланням на Крим.Реалії.

Севастопольці скаржились, що в грудні світло відключали за графіком, але з січня в деяких будинках по вулиці Шостака, вулиці Дмитра Ульянова, проспекту Гагаріна електрику вимикають постійно і надовго. Без світла вони залишилися і в новорічну ніч.

Загалом зібралося близько сотні людей. Вони вимагали затвердити графік відключення електроенергії та дотримуватися його.

За словами севастопольців, у випадку, якщо міська влада не відрегулює постачання електроенергії, вони готові "вдатися до радикальних заходів": перекрити рух по вулиці Дмитра Ульянова.

Бортніков пояснив, що нерегульовані відключення світла пов'язані "з прив'язкою окремих будинків до лінії електропостачання котелень". У деяких будинках, за його словами, світло не вимикають, тому що там є хворі люди.

Згідно з графіком, опублікованим на сайті російського уряду Севастополя, енергопостачання міста здійснюється у районах з інтервалом у три години, проте фактично це правило не дотримується.

Крим забезпечується електроенергією за рахунок власної генерації, генераторних установок з Росії та енергомостом з Кубані.

Читайте також: У Криму відключення світла стало хаотичним