Події
28 січня 2016
Депутат від "Батьківщини" виявився екс-помічником Олега Царьова
Народний депутат від партії Батьківщина Олексій Рябчин раніше був помічником одіозного депутата від Партії регіонів Олега Царьова.
news-image

Про це повідомив журналіст Дмитро Гнап, передає «Є!»

Місяць тому народний депутат від Батьківщини Олексій Рябчин образився на наш проект Посіпакі. У нашій базі даних говорилося, що Рябчин Олексій Михайлович був раніше помічником народного депутата Олега Царьова. Пан Рябчин це назвав" неточністю або чорним піаром, або заказухою ". Або припустив, що це міг бути інший Олексій Михайлович Рябчин - його повний тезка, - написав Гнап у своєму Facebook.

За словами журналіста, 28 січня його колега Таня Козирєва отримала офіційну відповідь з апарату Верховної Ради. У документі говориться, що Рябчин Олексій Михайлович (дата народження - 22 квітень 1983 року) - помічник народного депутата Царьова.

У Олексія Михайловича Рябчина - сьогоднішнього нардепа від Батьківщини така ж дата народження, згідно його офіційній біографії з сайту Ради. Можливо, це помічник Царьова настільки повний тезка депутата Рябчин, що і народився з ним в один день? - іронізує Гнап

У свою чергу депутат Рябчин знову заявив, що "жодного разу не зустрічав пана Царьова і тим більше не виконував функцій його помічника".

Читайте також: В мережі створили передвиборний ролик Олега Царьова (відео)