Світ
29 січня 2016
Електронна сигарета вибухнула в роті чоловіка
Він отримав важкі поранення і позбувся кількох зубів.
news-image

Житель німецького міста Кельн позбувся декількох зубів і потрапив до лікарні з важкими пораненнями, після того як у нього в роті вибухнула електронна сигарета, повідомляє «Є!» з посиланням на The Local.

20-річний хлопець зайшов у спеціалізований магазин, щоб купити «запчастини» для пристрою. Молода людина на місці замінив всі деталі на нові, а як тільки затягнувся - пролунав вибух. У результаті хлопець отримав опіки обличчя і втратив кілька зубів. Співробітниця магазину відразу викликала медиків, які госпіталізували потерпілого.

Такі випадки - не рідкість серед курців електронних сигарет. За даними Miamiherald, Еван Спахінглер подав у штаті Флорида (США) позов, в якому вимагає від двох компаній - виробників електронних сигарет відшкодувати моральний і матеріальний збиток. Чоловік купив пристрій в липні, а через три місяці воно вибухнуло у нього в роті під час затягування.

Медики госпіталізували потерпілого з опіками легенів, гортані і ротової порожнини. Спахінглер деякий час перебував у комі, а коли прийшов до тями, з'ясувалося, що йому належить довге і витратне лікування.

Читайте також: Російський підліток помер після паління електронної сигарети