Політика
29 січня 2016
«Яценюк – прем’єр трьох міністрів» - нардеп
Олег Березюк вважає, що в Уряді відсутній управлінський процес.
news-image

Причиною часткового неуспіху Уряду, зокрема, в найголовнішому  документі – бюджеті є відсутність управлінського процесу всередині Кабміну.

Про це заявив журналістам у кулуарах Верховної Ради голова депутатської фракції Політичної партії "Об'єднання "САМОПОМІЧ" Олег Березюк, передає кореспондент «Є!».

Управлінський процес породжує результат. Якщо процес відсутній, то немає результатів. Прем’єр- міністр заявляє: «У мене немає міністрів, у мене тільки три міністри мої». Якщо у тебе три міністри – то ти є прем’єром трьох міністрів. А хто прем’єр всіх інших? У такому випадку ти - не прем’єр. Тоді давайте поставимо прем’єра який буде керувати усіма міністрами, - наголосив Березюк .

Стосовно можливого нового складу Уряду, нардеп зазначив, що це повинно бути вирішено на Раді коаліціі

Ми хочемо щоб це буд прем’єр-міністр, який задовольнить коаліцію, візьме на себе відповідальність. І разом з ним ми будемо формувати новий Уряд . Я хочу, щоб він був прем’єром всіх міністрів а не розказував: «Я не керую міністром палива та енергетики» . Адже це - основна галузь країни, а ти ним не керуєш. Хто тоді ним керує? – запитав Олег Березюк.
Читайте також: "Мамо, давай вип'ємо що-небудь, щоб заснути і не проснутись" - нардеп прочитала листа від мешканки Сумщини