Політика
29 січня 2016
Андрій Лозовий стверджує, що його "замовили"
Інформацію нардепу повідомили рівненські ветерани АТО.
news-image

Народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий переконаний, що на нього готується напад. Про це політик повідомив у Facebook, передає «Є!».

Лозовий стверджує, що його "замовив" в.о. начальника Нацполіції у Рівненській області Сергій Максимов. Нардеп наголошує, що володіє інформацією, ніби його планують облити зеленкою та жорстоко побити.

"Оскільки не зміг додзвонитися до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова - ні через мобільний, ні через помічника, ні через приймальню - мушу звернутися публічно", - написав Лозовий.

Нардеп-радикал звернувся до очільника МВС з проханням відреагувати на злочинні дії підлеглих. Начальника поліції Максимова він називає бандитом у погонах. Лозовий наголошує, що поважає Арсена Авакова, оскільки познайомився з ним під час важливих для країни історичних подій. Тому вважає за потрібне нагадати міністру, що він повинен вжити заходів стосовно замовників.

"Інакше Ви розділяєте відповідальність за злочини Вашого підлеглого Максимова: бандитські напади на народних депутатів, кришування незаконного видобутку бурштину, грального бізнесу наркоторгівлі, рейдерства нерухомості у Рівненській області", - наголосив Лозовий.

Нардеп пообіцяв помститися тому, хто зважиться на замах проти нього.