Політика
29 січня 2016
Скандал навколо "замовлення" Лозового набирає обертів
Нардеп переконує, що його оклик про допомогу проігнорував Олег Ляшко.
news-image

Народний депутат від Радикальної партії й близький соратник лідера політсили Олега Ляшка Андрій Лозовий повідомив, що на нього планується вчинення замаху, передає «Є!». Згодом нардеп емоційно написав у Facebook, що його заклик про допомогу проігнорували всі, в тому числі Арсен Аваков та Олег Ляшко.

"На жаль, не зміг додзвонитися до Олега Ляшка, на підтримку якого у важкій ситуації розраховував найбільше, і навіть до його водія і охоронців", - написав Лозовий.

Нардеп зазначив, що реакції від МВС щодо замаху на нього не надійшло. Тому Лозовий вимагає відставки міністра Арсена Авакова.

Однак годину тому лідер Радикальної партії Олег Ляшко зробив перепост повідомлення Андрія Лозового щодо підготовки нападу на нього. Нардеп-радикал навіть написав від цим дописом коментар:

Тому залишається невідомим, чому Лозовий звинуватив Ляшка у байдужості стосовно його заклику про допомогу від нападу. У підготовці злочину проти власної особи Лозовий, до слова, звинуватив в.о. начальника Нацполіції у Рівненській області Сергія Максимова.