Події
30 січня 2016
Бойовики беруть штурмом своїх поплічників з отряду "Троя", знищено майже весь підрозділ
Вчора ввечері терористичні бригади "Восток" та "Оплот", які входять до так званої республіканської гвардії, вчинили криваві бої в селі Озерянівка.
news-image

Як повідомляє «Є!» із посиланням на власні джерела, приблизно о 18 годині в окупованій Горлівці почалася стрілянина з артилерії.

У цей же час до бази спецзагіну "Троя", який виступив проти "ДНР", приїхав особистий склад бойовиків, які ще залишилися під контролем Захарченка. Терористи зайняли позиції та приблизно о 19 розпочали штурм.

Місцеві жителі кажуть, що перша хвиля стрілянини закінчилася через годину. Бійці "Трої" чинили опір своїм колишнім поплічникам, проте людей ватажка "ДНР" було значно більше. Крім того, останні використовували танки та БТРи. Під час бою було знищено приблизно 80 чоловік. Це майже всі, хто оборонявся, окрім декількох чоловік, яких бійці "Востока" взяли у полон та відвезли до Донецька.

Приблизно о 22:00 почалася друга хвиля штурму. 30 зі 108 чоловік "Трої", які ще залишился в живих та відчайдушно не бажали здаватися, тримають оборону до цих пір.

Втім, у бойовиків Захарченка є чіткий наказ знищити підрозділ до ранку, то ж для виконання цього завдання були перекинуті значні сили.