Політика
3 лютого 2016
Кононенко відповів на звинувачення Абромавічуса
Заступник голови БПП вважає міністра невдахою.
news-image

Перший заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко вважає звинувачення міністра економіки Айвараса Абромавічуса у свою адресу спробою перекласти відповідальність за невдачі в роботі міністерства, передає «Є!».


У відповідь на прохання агентства "Інтерфакс-Україна", як він може прокоментувати заяву Абромавичуса, Кононенко сказав: "Як бажання перекинути з хворої голови на здорову ті питання, які не зробили за рік. Відповідальність за них намагаються перекласти на депутатів нашої фракції".


При цьому Кононенко не збирається подавати до суду на міністра.

"Я вважаю, що ця емоційна заява пана Абромавічуса. Є і позитив в його роботі на посади міністра, але є ійнегатив. Я думаю, що це пов'язано з моїм коментарем - при чому, цей не мій виступ був, а депутатів нашої фракції, - з висловлюванням незадоволення його роботою на останньому засіданні фракції, яке я прокоментував після засідання. Це така емоційна реакція".

Нагадаємо, в середу Абромавічус подав у відставку, заявивши, що замголови фракції "БПП" Ігор Кононенко намагається розставити своїх людей в міністерстві і на підконтрольних йому підприємствах, щоб контролювати грошові потоки.