Політика
4 лютого 2016
Вілкул зареєстрував законопроект про перейменування Дніпропетровська у Дніпропетровськ
Як зазначив нардеп, місто буде перейменовано на честь Святого Петра.
news-image

Заступник голови депутатської фракції ПП Опозиційний блок" Олександр Вілкул сьогодні повідомив на брифінгу, що зареєстрував законопроект про перейменування Дніпропетровська у ... Дніпропетровськ, передає кореспондент «Є!»
Як пояснив нардеп, кілька днів тому іншими народними обранцями у Верховній Раді були зареєстровані проекти законів, у яких пропонується зовсім змінити назву міста. Але, за словами Вілкула, 90 відсотків мешканців Дніпропетровська - проти перейменування. Крім того, стверджує нардеп, це створить проблеми для юридичних осіб та для 3, 5 мільйонів людей не лише Дніпропетровська, а й інших міст області, яким необхідно буде змінювати документи та витрачати на це гроші.

"Для того, щоб захистити назву міста, я зареєстрував законопроект 4001 о перейменуванні міста Дніпропетровськ у Дніпропетровськ. Я зазначив, що місто буде перейменовано на честь святого Петра, щоб формально виконати Закон о декомунізації", - повідомив політик.

Читайте також: Кандидатом на посаду гендиректора аеропорту «Бориспіль» став екс-гендиректор, під час правління якого були виявлені корупційні зловживання