Apple буде замінювати розбиті iPhone на нові
Apple запустила оновлену Trade-In програму, яка дозволяє обміняти смартфон з розбитим екраном, камерою або непрацюючими кнопками на новий iPhone.
news-image

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на портал 9to5Mac.

Повідомляється, що представники "яблучної" корпорації впевнені, що такі заходи надихнуть користувачів купувати нові "айфони" замість того, щоб ремонтувати екрани на старих.

Для цього власнику зламаного гаджета потрібно принести його в фірмовий магазин Apple. Варто відзначити, що в програмі обміну беруть участь всі і-смартфони, починаючи від iPhone 5S. Отримати знижку за більш старі пристрої вже не вийде.

Згідно з джерелом, за розбиту модель 5S власникам запропонують 50 доларів, за iPhone 6 - 200 доларів, а за 6 Plus дадуть цілих 250 доларів.

Поки що нова програма працює тільки в Сполучених Штатах. До сих пір немає ніякої інформації про те, чи з'явиться подібна акція в інших країнах.

Нагадаємо, кілька місяців тому схожу кампанію запустила корпорація Samsung. В рамках нової програми Trade-in росіяни можуть обміняти свої застарілі девайси на флагманські моделі виробника з доплатою.