Політика
8 лютого 2016
Донецький представник "УДАРу" виходить з БПП через корупцію Кононенка
Народний депутат Єгор Фірсов заявив, що вийде з партії, оскільки не хоче, щоб його діяльність "пов'язували з корупціонером-Кононенко".
news-image

Як повідомляє «Є!», про це один з наймолодших нардепів заявив у своєму блозі на "Українські правді".

Я хотів вийти з фракції ще в той день, коли вона не підтримала рішення про позбавлення мандата Ігоря Кононенко. Але колеги порадили не робити необачних кроків. Я трохи охолов, порадився з людьми, думкою яких дорожу, і не змінив свого рішення. Залишатися у фракції разом з паном Кононенко я більше не можу, тому що не згоден покривати його корупційну діяльність і не хочу, щоб мене асоціювали з нею, - зазначив Фірсов.

За словами політика, він вважав, що з фракції повинні йти саме корупціонери, але після голосування щодо виключення скандального Кононенка депутат "зрозумів, що більшість моїх колег по фракції свідомо покриває корупційні схеми "нової родини".

Фірсов звинуватив Кононенка у виведенні з України мільйонів євро. 

Історія з Айварасом, якого я поважаю, стала останньою краплею. Я більше не можу залишатися у фракції "Блок Петра Порошенка". Розумію, що колишні колеги можуть помститися і позбавити мене мандата, але я не тримаюся за депутатське крісло. На відміну від корумпованої верхівки БПП, воно не приносить мені грошей", - підкреслив нардеп.
Читайте також: Рейтинг політичних партій зазнав змін (інфографіка)