Світ
9 лютого 2016
У США автор книги про те, як зберегти шлюб, засуджений до довічного ув'язнення за вбивство дружини
Відразу після вбивства чоловік виклав у Facebook фото закривавленого трупа і підписав: "Спочивай з миром".
news-image

Окружний суд штату Флорида (США) засудив до довічного позбавлення волі 33-річного письменника Дерека Медину, експерта в області сімейних проблем, який вбив свою дружину, пише видання Inquisitr, передає «Є!»
Суд присяжних визнав його винним в умисному вбивстві, хоча сам Медіна стверджував, що цей злочин було скоєно в рамках самооборони: він нібито вистрілив в дружину у відповідь на фізичне насильство з її боку. Адвокат заявив, що жінка погрожувала його клієнту ножем.
Присяжні не повірили Дереку: вони відзначили, що той розрядив в дружину всю обойму. Крім того Медіна важить більше 90 кг при зрості 182 см, а зріст його дружини не перевищував 150 сантиметрів.

Крім того,  дії обвинуваченого суперечать цим твердженням: відразу після вбивства Медіна виклав в соціальній мережі Facebook фото закривавленого трупа і підписав: "Спочивай з миром, Дженніфер Альфонсо".
Після цього "поста" він був затриманий і взятий під варту, однак, незважаючи на це, продовжував викладати на сторінках блогу подробиці скоєного злочину:

Я йду до в'язниці або на страту за вбивство дружини. Хлопці, я люблю вас і буду сумувати. Бережіть себе і дивіться на мене в новинах, - писав Медина.

Згідно з висновками судмедексперта, всі вісім куль в тіло Дженніфер були випущені зверху. Іншими словами, вона сиділа на корточках, втиснувшись у куток кухні, а чоловік холоднокровно стріляв в упор, стоячи над нею.
Дерек Медіна написав шість книг, назва однієї з яких виглядає сьогодні фарсом: "Як я зберіг життя, шлюб і сім'ю за допомогою спілкування". Книгу можна придбати в електронному вигляді за 20 доларів.
Медіна і Альфонсо двічі вступали в шлюб один з одним. Перший їх союз розпався через три роки, а в квітні 2012-го вони помирилися і знову одружилися.

Читайте також: В індійській школі протистояння людей з хижаком тривало 10 годин (відео)