Брюс Вілліс і Демі Мур через 16 років після розлучення знову стануть подружжям
Щоправда, це станеться на зйомках нового фільму.
news-image

Голлівудські зірки Брюс Вілліс і Демі Мур через 16 років після розлучення збираються возз'єднатися, але тільки на екрані. Як повідомили американські ЗМІ, колишнє подружжя має намір зіграти головні ролі в новому масштабному проекті Голлівуду, подробиці якого поки тримаються в секреті, передає «Є!».
За даними журналістів, в даний час Вілліс і Мур знайомляться із запропонованим їм сценарієм фільму, в основі якого - відносини люблячого і вірного подружжя.

Новина про возз'єднання пари на знімальному майданчику стала, як зазначили ЗМІ, своєрідним подарунком шанувальникам акторів до Дня закоханих, що відзначається 14 лютого.

Останнім часом 53-річна Мур рідко знімається, присвячуючи більшу частину часу своїм дітям. 60-річний Уїлліс з'являється на знімальних майданчиках частіше. Зокрема, нещодавно він дав згоду на участь у продовженні бойовика "Міцний горішок". Перша стрічка (1988) з цієї серії принесла йому світову популярність.
В останній раз Демі і Брюс працювали разом у фільмі "Смертельні думки", що вийшов на екрани у 1991 році, коли вони ще були зразковою подружньою парою. Актори стали чоловіком і дружиною у 1987 році і прожили в шлюбі 13 років. За цей час у них народилися три дочки.
У 2000 році подружжя розлучилося, хоча, як повідомляється, і актори зберегли дружні стосунки. Через 5 років після розлучення Демі вийшла заміж за актора Ештона Кутчер. У 2013 році цей шлюб розпався. Вілліс також знайшов собі нову супутницю життя - 37-річну британську актрису і фотомодель Емму Хемінг, від якої у нього народилися ще дві доньки.

Читайте також: У США автор книги про те, як зберегти шлюб, засуджений до довічного ув'язнення за вбивство дружини