Спорт
9 лютого 2016
Ліонель Мессі лягає під ніж
Форвард «Барселони» Ліонель Мессі 9 лютого перенесе операцію.
news-image

Як повідомляє «Є!» з посиланням на Газета.ру, футболіст з грудня страждає від каменів у нирках, тому операція має раз і назавжди позбавити його від проблем.

У клубі сподіваються, що п'ятиразовий володар «Золотого м'яча» приступить до тренувань вже в четвер.

Як повідомляє каталонське видання Sport.es, аргентинський футболіст змушений був пропустити вчорашнє тренування команди, але сильно переживати за його здоров'я не варто - операція буде незначною, і в той же день Мессі повернеться додому.

За офіційними даними, вже в середу, 10 лютого, аргентинець повинен приступити до тренувань.

«Барселона» в прес-релізі підтвердила, що Ліонель пройде серію медичних досліджень, щоб оцінити проблеми з нирками, від яких він страждав в грудні під час клубного чемпіонату світу в Японії.

Тоді у аргентинця трапилася ниркова колька - гострий напад болю в поперековій ділянці, викликаний різким порушенням відтоку сечі з нирки і порушенням кровообігу в ній. Він пропустив півфінал турніру проти китайського «Гуанчжоу», але у вирішальному матчі з аргентинським «Рівер Плейт» з'явився на полі і забив переможний м'яч.

У своїй заяві «Барса» закликає не побоюватися за здоров'я форварда, так як це «проста проблема, яку можна легко вирішити».

Читайте також: Ліонель Мессі став п'ятикратним володарем "Золотого м'яча"