Фреймут, Педан, дядя Жора та інші розповіли, як ставляться до традицій святкування Дня Валентина
Ольга Фреймут вважає значущими лише християнські свята, Андрій Доманський наголошує, що День закоханих проходить повз нього непомітно, а Олександр Педан приготував дружині інтимний подарунок.
news-image

День святого Валентина свято не власно українське. Але традиції його святкування вже ґрунтовно охопили наше суспільство. Як ставляться до Дня закоханих українські зірки, чи вважають вони цей лютневий зимовий день особливим?.. В ексклюзивному коментарі кореспонденту «Є!» вони поділилися своїми особистими таємницям.

Відома телеведуча Ольга Фреймут зізналася, що мріє, аби любов в серцях українців тривала протягом року. Її дратують свята, коли люди вимушені робити знаки уваги, дарувати сердечка, вдягати червоний одяг. Оля зазначила, що з більшою теплотою ставиться до свят християнських.

"Водночас, я вважаю, це є добре, що люди мають нагоду сказати один одному слова любові, зробити приємне, піднести подарунок. Однак я це свято не святкую", - зауважила телеведуча.

Шоумен Вадим Мічковський, відомий українським глядачам, як дядя Жора, розповів, що зазвичай 14 лютого у нього проходить у звичайному робочому форматі. Однак цьогоріч він запланував взяти вихідний й провести його разом із родиною. 

Актор зізнався, що у його сім'ї все ж є традиція святкування Дня закоханих. Заздалегідь готуються подарунки, дружині він обов'язково дарує квіти. Цього року коханій Вадим приготував і подарунок, що саме - тримає у секреті. Святковий вечір він з родиною і друзями планує провести за затишною вечерею у ресторані.

 

Телеведучий Андрій Доманський зауважив, що День Валентина не сприймає, як свято. 

"Не те, щоб я категорично його не сприймаю, але цей день просто завжди проходить повз мене", - розповів він.

Відома скрипалька й співачка Ассія Ахат ставиться до 14 лютого, як до будь-якого традиційного свята. Цього року планує святкувати День Валентина вдома у Ірини Білик, де буде збиратися велика й весела компанія.

Своєму коханому чоловіку та сину в подарунок Ассія власноруч виготовила святковий торт. Однак співачка зізналась, що вірогідно скуштують вони його, не дочекавшись свята. Ассія розповіла, що традиції дарувати подарунки на День закоханих у них в родині немає. Однак на неї вранці обов'язково чекатиме букет квітів.

Телеведучий Олександр Педан зізнався, що планував у недільний вечір 14 лютого повечеряти з дружиною та друзями. Але керівництво вирішило інакше і йому, скоріше за все, прийдеться працювати. Олександр зауважив, що йому в цілому подобається День Валентина, особливо торкає сентиментальна історія його започаткування. Більш ніж західні, підкреслив шоумен, його дратують радянські свята.

Олександр Педан розповів, що попри робочий день, подарунок для дружини вже їздить у багажнику автомобіля. 

"Не розповім, що саме приготував дружині. Оскільки свято інтимне, то і подарунок інтимний", - пожартував телеведучий.

Він зазначив, що дуже чекає на це свято його донечка. Зазвичай вона готує багато валентинок друзям, рідним, знайомим й вдома їх стоїть, як правило, велика коробка.

"Якщо й будемо святкувати, то дуже скромно. Адже ситуація в країні не сприяє великим святам",- зізнався Педан.

 Автор: Яна Катасонова