Політика
17 лютого 2016
Саакашвілі закликав БПП вийти з коаліції
Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі вважає вчорашнє голосування в парламенті "олігархічним переворотом" і закликав членів фракції БПП вийти з лав коаліції.
news-image

Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Є!».

Учора відбулося те, що завжди неминуче відбувається, коли після революції не відбувається революційних реформ - реставрація старого режиму. По-моєму, вчора в країні стався олігархічний переворот, - зазначив Саакашвілі.

Так само, "як після невдач помаранчевої революції, до влади прийшов Янукович, учора Ахметов та інші олігархи залишили своїми голосами уряд і знову взяли контроль над ситуацією в свої руки", пише політик.

Через це, констатував Саакашвілі, "Батьківщина" вийшла з коаліції, те ж саме збирається зробити "Самопоміч". У цій ситуації залишатися в коаліції було б тяжкою помилкою Блоку Петра Порошенка.
 
Це в будь-якому випадку означало б, що навіть ті члени фракції, які голосували за відставку уряду, в разі невиходу з коаліції, беруть повну формальну відповідальність за вчорашній олігархічний переворот, - резюмував Саакашвілі.
Читайте також: «Порошенко і БПП мають відкликати своїх міністрів з уряду, якщо дійсно хочуть його відставки» - нардеп