Київ
17 лютого 2016
Кличко пообіцяв надати комунальні пільги сім'ям Небесної Сотні
Мер Києва Віталій Кличко доручив підготувати проект рішення про надання пільг на житлово-комунальні послуги сім'ям Героїв Небесної Сотні.
news-image
Про це мер Києва заявив під час зустрічі з рідними Героїв Небесної Сотні, передає «Є!» з посиланням на Київську міську державну адміністрацію.

Таке питання Кличко хоче внести на сесії Київради 25 лютого.

Незважаючи на складну економічну ситуацію, столична влада намагається підтримати родини загиблих Героїв, - сказав Кличко.

Окрім цього, Кличко нагадав, що на сім’ї Героїв Небесної Сотні поширюється дія закону "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", їм надані пільги ветеранів війни.

За законом України, сім’ям осіб, які загинули під час участі у Революції Гідності, надаються пільги на позачергове забезпечення житловою площею. Це так само стосується людей, які стали інвалідами внаслідок поранень та каліцтв, зазнаних на Майдані, - додав Кличко.

Навесні 2014 року уряд почав виплачувати грошову допомогу родинам загиблим Небесної Сотні. У жовтні минулого року родинам Небесної Сотні надали статус ветеранів.

Читайте також: Кличко: Проїзд для пільговиків у Києві залишиться безкоштовним