Політика
18 лютого 2016
«Через урядову кризу в політику може повернутись Медведчук та інші проросійські сили» - нардеп
Заступник голови фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар вважає, що політична криза в українському уряді може призвести до розколу країни та активізації проросійських сил.
news-image

Про це вона розповіла в кулуарах ВР кореспондентові «Є!».

Сюмар вважає, що поглиблення політичної кризи і перспектива дострокових виборів грають на руку проросійським силам в Україні.

Медведчук навіть, як птиця фенікс, вже виступив і звинуватив "Опозиційний блок" в якихось іграх. Він теж хоче повернутися в політику і забрати проросійські голоси на півдні і на сході країни, - підкреслила вона.

Якщо відбудуться вибори в парламенті, то, на думку нардепа, олігархи теж "заведуть туди свої проекти". Позиція президента ослабне, що призведе до конфлікту його з майбутнім парламентом. Це знову зробить уряд недієздатним. 

З приводу прийняття "безвізових законів" і спекулюванні на цьому питанні деяких фракцій, то Сюмар впевнена, що вони будуть прийняті. 

Коли ми стояли на Майдані, ми розуміли, що нас хочуть "запіхнути" в Росію, бо це новий Радянський Союз. А ми хочемо бути у відкритому світі... Єдине, що нам вдалося за ці два роки - це отримати сподівання на безвізовий режим з Європою... І сьогодні не голосувати за "безвізові закони" - це просто абсурд... Це самогубство тих політичних сил, які сьогодні відмовляють в прагненні, за яке заплачено високу ціну, - заявила нардеп.
Читайте також: Ляшко: «Дострокові вибори - це план Путіна»