Ані Лорак звинуватила політиків у цькуванні
Співачка розповіла, як "політичні ігри" впливають на її творчість.
news-image

Українська співачка Ані Лорак, повернувшись після турне по містах США та Канади, розповіла про цькування, яке організували проти неї політики, повідомляє «Є!»

"У мене найпрекрасніші спогади: шість аншлагових концертів, приголомшливий прийом і тепла публіка, яка невимовно зраділа моєму приїзду. Звучали українські, російські та англійські пісні, і я впевнена, кожен, хто прийшов, знайшов щось для своєї душі. А скільки квітів дарували! Це неймовірно з урахуванням того, що на вулиці зима ", - розповіла співачка.

Однак в американських Чикаго і Лос-Анджелесі були спроби бойкотувати її концерти. Лорак впевнена, що це є частиною "політичної гри", звинувачуючи політиків в ситуації, що склалася.

"Цькування, яке відбувається зараз - це частина політичної гри зі своїми правилами і прорахунками. Я завжди зі своїм народом була, є і буду. Політики намагаються використовувати різного роду ситуації проти мене, але нехай це залишається на їх совісті", - заявила Ані Лорак.


Також Ані Лорак прокоментувала політичну ситуацію в Україні, і відносини нашої країни з Росією.

"З'ясовують між собою відносини політики. Вони ж і ведуть боротьбу. Як можна в один момент припинити відносини між країнами? У нас родинні, історичні зв'язки. У когось тітка і брат тут, у іншого - сестра та дідусь - там. Настане день, і всі забудуть ці страшні часи, коли люди так сильно страждали через тих, хто грає в свої ігри ", - заявила Ані Лорак.

На питання, який її внесок у боротьбу за мир в Україні, співачка запевнила, що її творчість - це і є її внесок.

"Я буду служити Україні своєю піснею, так було і буде завжди. Українські пісні я не два роки тому співати почала, а роблю це все своє життя. Мені здається, це і є мій вклад. Кожен повинен бути на своєму місці", - сказала співачка.